Afspilningsproblemer

Følg

Kommentarer

3 kommentarer

• Avatar
    helen2

jeg kan ikke komme ind på min blockbuster ap på fjernsynet.når jeg trykker på ikonet kommer der en fejlkode frem.

har det som en fordel gennem mit yousee tv abonnement ---og får tilsendt en kode hver måned,så jeg kan se en gratis film

mvh. Helen

• Avatar
    Laila Pedersen

Hej Blokbuster! Jeg lejede en film igår eftermiddags, men det er umuligt at få lov til at se den!!! Den B-app. jeg havde på min iPad fra foråret, skulle erstattes af en ny B-app. Jeg hentede den, og i den kan jeg slet ikke få lov til at logge ind. Meget underligt. Så pt. aner jeg ikke, hvordan jeg overhovedet kan se min lejede film, som jeg godt kan se i 'min samling', men kan ikke afspille den. I foråret kunne jeg caste direkte til TV-et, og da var der ingen problemer. Hvad er der galt???

• Avatar
    Kasper Jensen

Har lejet en film men kan ikke afspille den vis blockbuster app så jeg kan caste den op på tv’et. Men kan godt afspille den inde på www.blockbuster.dk. Jeres nye app sutter max

Log ind for at kommentere.

Drevet af Zendesk