Afspilningsproblemer

Følg

Kommentarer

11 kommentarer

• Avatar
    helen2

jeg kan ikke komme ind på min blockbuster ap på fjernsynet.når jeg trykker på ikonet kommer der en fejlkode frem.

har det som en fordel gennem mit yousee tv abonnement ---og får tilsendt en kode hver måned,så jeg kan se en gratis film

mvh. Helen

• Avatar
    Laila Pedersen

Hej Blokbuster! Jeg lejede en film igår eftermiddags, men det er umuligt at få lov til at se den!!! Den B-app. jeg havde på min iPad fra foråret, skulle erstattes af en ny B-app. Jeg hentede den, og i den kan jeg slet ikke få lov til at logge ind. Meget underligt. Så pt. aner jeg ikke, hvordan jeg overhovedet kan se min lejede film, som jeg godt kan se i 'min samling', men kan ikke afspille den. I foråret kunne jeg caste direkte til TV-et, og da var der ingen problemer. Hvad er der galt???

• Avatar
    Kasper Jensen

Har lejet en film men kan ikke afspille den vis blockbuster app så jeg kan caste den op på tv’et. Men kan godt afspille den inde på www.blockbuster.dk. Jeres nye app sutter max

• Avatar
    Jacob La Cour

Jeg lejede en film, og selvom der var angivet, at man kunne vælge danske undertekster, kom de ikke på. Jeg prøvede at genstarte filmen, men det ændrede ikke noget. Det er pænt irriterende, når man ser den sammen med nogen, der ikke er så skrappe til engelsk.

• Avatar
    Lennard Thomsen

3 film på ca. en måned ødelagt grundet evindelige hak i afspilningen . Jeg ærgrer mig over at jeg skal se endnu 2 filmgrundet gavekort. Nej det er ikke internetforbindelsen.

Jeg håber I stepper op ellers kan I ikke have mange kunder tilbage🙃

• Avatar
    Caspar Jexlev

Det har ikke en skedisse at gøre med netforbindelsen! Samtlige andre streamingentkenesyer fungere upåklageligt. Men nor vi lejer hos jer hakker den altid! Vi er nu på 5. Harry Potter film og hver eneste gang er der problemer. Det er slet og ret for dårligt!

• Avatar
    Jan Mikael Christensen

De sidste 3 film jeg har lejet, har stoppet flere gange og må genstartes, og min hastighed ligger på ca 60gb. Har ikke problemer med hverken Netflix,TV2 film eller andre..

• Avatar
    Peter Ebdrup

Alle andre streamingtjenester fungerer upåklageligt, men film herinde hakker altid - fatter simpelthen ikke i kan være tilfredse med det niveau af service.

• Avatar
    Jesper Lauridsen

Jeg har samme problem. Perfekt fungerende fiber 1Gbps internetforbindelse og ALLE andre streamingtjenester (DR.DK, TV2/PLAY, NetFlix, YouSee, HBO etc) virker uden problemer. Kun med Blockbuster oplever jeg at signalet stopper hvert 5. minut - og når det så fortsætter, så skal jeg leve med dårlig billedkvalitet de næste par minutter.

Erkender BlockBuster at man har dette problem, eller holder I fast i at der er noget galt på modtagersiden???

pft

mvh Jesper Lauridsen

• Avatar
    Michael Lindholm Nielsen

Må desværre også tilslutte mig de ovennævnte kommentarer. Jeres fim hakker under afsplining - og det er ikke min internetforbindelse (100 mbit) og fungerer upåklageligt med Netflix og lign. Jeg vil hellere have at i tager 10 kr mere pr film hvis det kan give en bedre oplevelse uden hak i film.

• Avatar
    Michael Juhlin

Har installeret Blockbuster app på mit TCL men når jeg logger ind på Blockbuster, låser den, fjernkontrollen kan ikke få appen til at reagere, intet jeg kan gøre, andet end at logge helt ud af apps.
    Blockbueter er helt ikke reagerende på noget somhelst.

Log ind for at kommentere.

Drevet af Zendesk